Februártól kezdik el megkapni szélesebb körben a felhasználók a csomagot.

A Windows 11 bejelentésekor rengeteg olyan funkciót is belengetett a Microsoft, melyek eddig még nem érkeztek meg a felhasználókhoz. Az óriáscég nem érezte elég késznek ezeket az újdonságokat, nem akarták, hogy éles környezetbe próbáljáki ki ezeket emberek milliói. Az egyik ilyen hatalmas durranás az Androidos applikációk natív futtatása lett volna, melyhez az Amazon áruházát használná backendként a redmondi fejlesztőcsapat.

A Microsoft bejelentette, hogy mikor érkeznek meg az Androidos alkalmazások Windows 11-re!

A jelenlegi tervek alapján a cég februárban „Public Preview” állapotba állítja a funkciót, így szépen lassan megkapják a felhasználók a Windows Update szolgáltatáson keresztül. Az első hetekben, hónapokban még lehet számítani kisebb-nagyobb működési hibákra vagy teljesítménnyel kapcsolatos gondokra. A teljesen végleges verzió valamikor 2022 végére készülhet majd el a Microsoft állítása szerint. Az Amazon App Store teljes kínálatát elérhetjük majd, az alkalmazásoktól kezdve egészen a komplexebb telefonos játékokig. Jó kérdés, hogy az Androidos fejlesztők korlátozhatják-e valamilyen módon a Windowsos támogatást, ARM-es MacOS rendszeren ezt rengetegen meglépték, nem szerették volna, ha asztali környezetben fut egy Netflix vagy épp banki alkalmazás.

Már nem kell sokat várnunk

A fenti funkción kívül további, kisebb változásokra is számíthatunk majd. A tálcáról egy kattintással némíthatjuk majd a mikrofonunkat, de a Windows 10-ben felemás fogadtatásban részesülő időjárásos felület is megtalálható lesz majd a tálcán. Többmonitoros setup esetén végre az összes monitoron láthatjuk az időt és a dátumot, jelenleg erre csak a fő képernyőn van lehetőségünk. Ezenkívül megújult külsőt kap a Jegyzettömb és a Médialejátszó is. A motorháztető alatt további változásokra is számíthatunk még, de ezek pontos listáját csak jövő hónapban ismerteti a Microsoft.

A Microsoft megerősítette a Call of Duty sorsát a PlayStation platformon

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×