A következő heti és egyben február első ingyenes Epic Store-os játékára kifejezetten érdemes lesz lecsapnia mindenkinek, aki szereti a vidám és cuki platformereket.

Az Epic Games jó előre leszögezte, hogy idén semmiképpen sem vesz vissza az ingyen osztogatott játékokból, vagyis minden héten érdemes lesz ellátogatni a Steam konkurens digitális boltjába.

Ez természetesen most sincsen másként, hiszen tegnap óta egy kellemes poszt-apokaliptikus mechákkal harcolós cím érhető el teljesen ingyen, a következő héten pedig egy annál sokkal barátságosabb, de nem kevésbé rosszabb kalandra csaphatunk majd le. Ez utóbbira a családos gémereknek kiváltképp érdemes lesz ránézni, ugyanis egy célzottan gyerekeknek készült, cuki alkotásról van szó.

Február első ingyenes Epic Store-os játéka a Yooka-Laylee and the Impossible Lair című platformer lesz.

A Yooka-Laylee and the Impossible Lair egy klasszikus mentalitással készült oldalnézetes ugrabugra, ami tökéletesen idézi a letűnt korok Disney-meséi alapján készült platformereket. Tulajdonképpen megjelenésében is nagyon hasonló hozzájuk, pontosabban azokhoz, amelyek már nem a kézzel rajzolt csapásirányt, hanem a 2.5D-s megjelenítés jegyében készültek (pl. Tarzan). Emellett nagyon színes is, tele van gyűjtögethető cuccokkal, fejtörőkkel, cuki és érdekes karakterekkel-ellenfelekkel, amiben akár 12-15 órán keresztül is elveszhet a játékos – legyen kicsi, vagy nagy.

Szóval abszolút megéri február 3-án ellátogatni az Epic Games Store felületére, ahonnan aztán egy teljes hétig adhatjuk hozzá a játéktárunkhoz a két kisállat kalandját. Azután viszont örökre a miénk marad.

 

Játékok két csoki árárért? – A Steam Lunar New Year Sale legjobb ajánlatai

 

https://leet.hu/streamplify

×