Rekkles több okot is rá, hogy miért érdemes le némítani minden játékost.

A kommunikáció mindig is hatalmas része volt a League of Legendsnek. Valójában e nélkül a csapatharcok megnyerése és a Baron-játékok felállítása rendkívül nehéz lehet. Vannak azonban olyan pillanatok, amikor a játék ping és chatfunkciói gátolhatják a játékosok koncentrációját, vagy akár toxic pillanatokat is okozhatnak.

A felesleges kommunikáció nem csak frusztráló problémákhoz vezet, hanem azt is eredményezheti, hogy túlságosan bízunk bizonyos pingekben. A francia Karmine Corp csapat League of Legends profija, Rekkles nemrég elmagyarázta, hogy miért némítja le az összes játékost, amikor solo q-zik, és elmondta a véleményét a dologról.

Miért némít le mindenkit Rekkles?

Egy nemrégiben lezajlott League of Legends stream során Rekkles arról beszélt, hogy szerinte a League of Legends chat- és pingfunkciója miért lehet inkább káros, mint hasznos. „A tapasztalataim szerint az emberek nem adnak olyan információkat, amelyek mások számára hasznosak” – magyarázta Rekkles.

„Az egyetlen alkalom, amikor az emberek információt adnak, az az, amikor mérgesek… és csak valami hülyeséget akarnak beírni, hatszor pingelnek, vagy csak kérdőjeles pinget spammolják – egyszerűen bármit, ami nem segít”.

Bár a Riot kitiltja a felhasználókat a játékon belüli toxikus viselkedés miatt, még mindig vannak olyanok, akik a csapatcsevegést arra használják, hogy másokat hibáztassanak a saját hibáikért. Ilyenkor jönnek a ping spamek és a gusztustalan üzenetek.

„Van valami ok arra, hogy ne némítsunk el mindenkit?” – kérdezte Rekkles. Nem érzem úgy, hogy lemaradnék bármiről is. Igazából, ha belegondolsz, ha tényleg jobb játékos akarsz lenni, akkor akár magad is megnézheted a térképet.”

Rekkles azzal érvelt, hogy az összes játékos elnémítása valójában segíthet javítani a játékos játékmenetén, mivel éberebbnek kell maradnia. „Ahelyett, hogy haragszol a mides srácra, amiért nem pingeli az SS-t, inkább nézd meg magad… ez többet fog segíteni, mintha rossz energiát adnál valakinek, akit nem ismersz”.

Az item változtatásokat láttad már?

Egy kis item egyensúlyozás – Ezek a tárgyak változnak a 12.3-as frissítésben

https://leet.hu/streamplify

×