Egyre több információt tudhatunk meg a következő szezonról.

A Call of Duty fejlesztői az eredeti február eleji időpont helyett úgy határoztak, hogy inkább február 14-én rajtoltatják el a Warzone és Vanguard következő szezonját. Nem véletlenül döntöttek így, hiszen az elmúlt héten már több javító jellegű frissítést kaptak a játékosok és az elkövetkezendő hetekben is számíthatnak még ilyenekre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudnánk néhány információt a Season 2-vel kapcsolatban.

Ezúttal az elkövetkezendő eventekkel kapcsolatban derült ki néhány információ!

Az event fájlokból hamar kiderült, hogy a Season 2 folyamán új repülőkkel és Redeploy Balloonokkal bővül a játék amúgy sem szegényes felhozatala. Könnyen lehet, hogy ezek a járművek valamilyen szintű bombázásra is képesek lesznek, mely keményen beleszólhat majd a meccsek kimenetelébe. A redeploy balloonok funkciója még egészen kérdéses, de nem hinnénk, hogy leváltaná a Gulag mechanizmust.

Gázban sem lesz hiány

A Season 2 egyik fő eventjének mozgatórugója egy páncélozott járművekből álló konvoj lesz majd. Nem ok nélkül érkeznek a szigetre, a leakek alapján valamilyen gázt akarnak szétteríteni Caldera-n, de értékes fegyvereket, tárgyakat is szerezhetünk a megtámadásukkal. Korábban már kiszivárgott egy PDS (Personal Decontamination Station) nevű tárgy, mellyel a játékosok a fentebb említett Nebula-5 gázt semlegesíthetik majd a környezetükben, nem csak maguknak, hanem az egész Squad számára. Reméljük a fejlesztők jól bánnak az újdonságok balanszával és nem lesznek az első hetekben túl gyengék vagy épp OP-k.

“Ez őrületes” – Swagg szerint ezért lesz jó nekünk a Warzone 2

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×