Három kategóriára bontottuk az akciókat.

Csütörtök este 19:00 órakor indult útjára a Steam Lunar Sale, mely egészen február 3-áig rengeteg akcióval várja a Steam áruházába érkező felhasználókat. A Steamdb.info kiváló barátunk lehet ezekben az időkben, hiszen az oldal nagyon jó felületet biztosít az akciók böngészésére. Kilistázza például azokat termékeket is, melyek Steames ciklusuknak legjobb áraival kecsegtetnek, így garantáltan nem fogunk mellettük elmenni. Látjuk a kiadás időpontját, a játékok értékelését, illetve az éppen aktuális árakat. Igyekeztünk a főoldalon kívülről válogatni, hiszen azokat mindenki látja azonnal.

“Legjobb ár valaha”

Ebbe a kategóriába az oldal által “new historical low” címként kapott, nagyobb címek kerülnek. Lehet, hogy külsős, szürkezónás oldalakon ennél olcsóbban is megszerezheted azokat, de több veszélyt is rejthetnek azok.

Legjobb akciók 10€ alatt

Sokaknak ez a lélektani határ, ha nem AAA címekre akarnak költeni, így mindenképp érdemes átböngészni ezeket a játékokat is.

Legjobb akciók 5€ alatt

Általában ide indie vagy régebbi játékok kerülnek, ám így is megérheti beruházni rájuk.

A Steamdb.inforól hamar eljuthatunk a konkrét vásárlásig, csak kattintsunk erre a gombra:

Ha további akciókra is kíváncsi vagy, akkor látogass el a https://steamdb.info/sales/ weboldalára és az általad beállított szűrökkel hamar megtalálhatod a számodra megfelelő ajánlatokat. Beállíthatod az összeglimitet, az értékelések számát, az akció mértékét, így tényleg csak a pénztárcád szab majd határt.

Jó vásárlást kívánunk!

Akciófigyelő: Tölthető ingyen a mechákkal harcolós, poszt-apokaliptikus csoda

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×