A hírek szerint a Warzone 2 jelenleg fejlesztés alatt áll az Activisionnél, ezzel kapcsolatban most FaZe Swagg osztotta meg gondolatait.

A Call of Duty jövője kétségessé vált, amikor a Microsoft bejelentette az Activision Blizzard felvásárlását. Sok rajongó aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy mit jelent az üzlet a sorozat jövőjére nézve a Microsoft platformjain kívül.

Szerencsére azóta olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint a CoD belátható időn belül a PlayStation konzolokon marad. Ugyanezek a jelentések hozták nyilvánosságra azt a hírt is, hogy a Warzone 2 aktív fejlesztés alatt áll az Activisionnél, és a tervek szerint 2023-ban jelenik meg.

Képzelheted, hogy ez nagy izgalmat váltott ki a közösségben. Nem sokkal a hír megjelenése után Swagg is megszólalt a Warzone következő korszakával kapcsolatban.

A csatornájára nemrégiben feltöltött videóban Swagg boncolgatta a hírt, miszerint a Warzone 2 állítólag jövőre érkezik. Mielőtt felolvasta volna az eredeti Bloomberg jelentést, Swagg azt mondta: „A hír, amit most kaptunk, az egyik legőrültebb hír, amit valaha láttam a Warzone-ról. Nem tudom elhinni, hogy ezt bejelentették”.

A YouTuber a továbbiakban megosztotta gondolatait arról, hogy miért kell a rajongóknak lelkesedniük a Warzone 2 miatt, amely állítólag egy vadonatúj játék lesz, amely nem kötődik a Modern Warefare-hez (2019).

 

„Ez egyszerűen hatalmas hír, a Warzone 2 bejelentése olyan őrületes. Nem ragaszkodhatnak tovább a mozgáshoz, a Warzone 2-ben új mozgás, új játékérzet és új motor lesz. Ez jó hír, emberek.”

„Nagyon izgatott vagyok” – folytatta. „A következő három évben kapunk egy Modern Warfare játékot, egy Treyarch játékot, valószínűleg egy Black Ops-szerűt, és a Warzone 2? Ez a cucc hatalmas.”

Szóval Swagg az új motornak örül a legjobban, ami a Warzone 2-t fogja hajtani.

Természetesen ő se tud többet, mint mi, de úgy tűnik, hogy elég pozitívan áll hozzá a Warzone következő részéhez. Még mindig várunk arra, hogy az Activision hivatalosan is bejelentse a Warzone 2-t, de a CoD közösségben már most nagy a hype. Az alkalmi játékosok és a profik egyaránt remélik, hogy a folytatás fényes jövőt nyit a CoD battle royale számára.

Ti várjátok már a Warzone 2-t?

Még pár évig jön Call of Duty PlayStationre – Hogy aztán mi lesz…

https://leet.hu/streamplifyforrás: Dexerto

×