Ezen a héten a robotos játékok kedvelőinek kedvez az Epic Games Store.

Csütörtökön van és délután 5 óra, így épp itt az ideje, hogy élesedjen az Epic Games Store heti ingyenes játéka. Eddig az űrben játszódó Relicta volt ingyenes, most  viszont ennél is izgalmasabb világba csöppenhetünk.

Január 27 és február 3 között a Daemon x Machina ingyenes.

Daemon x Machina

 

Miután egy hold felrobbant, meteoritzápor sújtotta a „Bolygót”, és a becsapódó meteoritek egy „femto” névre keresztelt különleges energiát árasztott ki magából, amely az emberiség ellen fordította a robotokat vezérlő mesterséges intelligenciát. A mechákat irányító „Kívülállók” csoportjának tagjai különleges képességekre tettek szert, miután érintkeztek a titokzatos energiával. A csapat tagjai az emberiség védelmezőiként veszik fel a harcot a „Halhatatlanok Fegyverei” (Arms of Immortals, AIs) elleni háborúban.

A Daemon x Machina egy poszt-apokaliptikus akciójáték, amelyben óriási mechákat irányíthatunk, hogy megvédjük az emberiséget a gépektől és a gigantikus robotoktól. Hatalmas, kolosszális gépek, kolosszális harcába csöppenhetünk. Ha szereted a témát, vagy láttál már ilyen témájú animét, akkor imádni fogod. A mechákat fegyverekkel és egyéb eszközökkel lehet testreszabni, ahogy a karakteredet is. Sőt online co-op is van, ha akár 4 haveroddal is harcba lehet szállni. A játék természetesen nem csak ingyenes, de megmarad.

Az ajánlatot erre találod!

Jó szórakozást!

Ezt se feledd!

Akciófigyelő | 5 ingyen játékot, ajándék NFT-t, FIFA 22 játékos-csomagotot is ad az Amazon

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×