Februárban kevesebb játékot ad ingyen az Amazon a Prime mellé, cserébe viszont annál több játékbeli extrát markolhatunk fel.

Megszokhattuk már, hogy a hónap végéhez közeledvén az Amazon megosztja, hogy milyen ajándékokat pakol a Prime előfizetések mellé, ami a játékosok számára általában maga a Kánaán. Ugyan még pár napig elérhető a januári őrületesen királyra sikeredett csomag, de máris készülhetünk a februári Prime játékáradatra.

2022 második hónapja ugyan nem lesz olyan erős, mint az első, azért nagyon is megéri élni az Amazon adta lehetőségekkel. Februárban az elmúlt hónapokkal ellentétben nem kilenc, hanem „csak” 5 játékot zsákolhatunk be ingyen, és azok sem feltétlenül fognak mindenkit meggyőzni. Egész februárban tehát a

  • Stellaris
  • Ashwalkers – A Survival Journey
  • As Far As The Eye
  • Double Kick Heroes
  • Golazo! 

lesznek ingyenesen bezsákolhatóak.

De, hogy egy percet se szomorkodjunk cserébe egy valag in-game extrákkal lepnek meg minket a legnépszerűbb multiplayer címekben. Kapunk például egy FIFA 22 Ultimate Team játékos-csomagot, a Blankos Block Party című játék mellé exkluzív NFT-ket, a frissen megjelent Rainbow Six Extractionhoz egy menő kozmetikai pakkot, ahogyan hasonlót mellékelnek az ingyenessé vált PUBG-hez is. Mindezeken túl még a World of Warships, az Apex Legends, a Warframe, az Assassin’s Creed Valhalla, a Madden NFL 22, a Doom Eternal, a Splitgate, és a Destiny 2 játékosait várják meglepetések.

Az ajándékokat Amazon Prime előfizetés ellenében lehet beváltani a Prime Gaming arra vonatkozó felületén február elejétől egészen a hónap utolsó napjáig. És ne feledjétek, hogy pár napig még lecsaphattok a januáriakra is.

 

Megjelent Steamen egy szexjáték, amiben Hitlerrel kell anime csajokat felszedni

 

https://leet.hu/streamplify

×