A második szezonra különleges terveik vannak.

A Valorant Episode 4 Act I ezúttal nem pályával, hanem egy új ügynökkel gyarapította a játék világát. A Neon névre hallgató duelist hamar sokak kedvencévé vált, szinte minden meccsen találkozhatunk vele. A létjogosultságát sokan megkérdőjelezik, az biztos, hogy alacsonyabb szinteken OP-nak tartják a képességeit, míg a profik könnyedén hatástalanítják egy-egy szépen sikerült onetappel a Neon játékosokat. A Valorant fejlesztői csütörtök este egy kis fejlesztői videóval jelentkeztek, melyben elárulták, hogy mit várhatunk a következő szezonra.

Nem lesz sem új ügynök, sem új pálya az Episode 4 Act II-ben!

 

A következő szezonban másra szeretnének koncentrálni. Javítani szeretnének a ranked meccsek minőségén, illetve kicsit balanszolni akarják a jelenlegi ügynököket és pályákat. Ha emellé behoznának újdonságokat, nem biztos, hogy reális visszajelzést kapnának a játékosoktól.

A Yoru változások már szinte készen vannak, a 4.03-ás vagy 4.04-ás frissítésben várhatjuk őket, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Riot Games valóban komolyan is gondolja, hogy inkább a mostani felhozatalon igazítana. Amit biztosan lehet még tudni, hogy az Act III-ban garantáltan kapunk egy új hőst, de azon sem lepődnénk meg, ha ekkor érkezne meg a Liszabon ihlette pálya is.

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×