A korábbi években sokan panaszkodtak azzal kapcsolatban, hogy szinte esélytelen TOTY-t nyitni még a legnagyobb csomagokból is… Ezidáig…

A korábbi években előfordult már sok játékossal, hogy TOTY lap nélkül maradt a szezon egyik legjobban várt eseményekor. Ilyenkor csak ránéznek a nyitási esélyekre és szomorúan konstatálják, hogy a Team of the Year lap nyitására az esély kevesebb, mint 1%. Viszont, az EA-nél most megtört a jég: végre 1 % feletti eséllyel nyithatunk TOTY lapot!

Igaz, hogy ez „csak” az Ultimate Pack esetében van így, illetve, hogy ez a százalék „csak” 1,1 %-os, de, mivel több ilyen csomag akár Objective-ek teljesítésével is összehozható, így nincs más dolgunk, mint a meghatározott kritériumok szerint pörgetnünk a meccseket. Persze, hogyha van olyan fölös Coin, vagy FIFA Pont a birtokunkban, a Store-ban gyakran előfordulónak számítanak ezek a 125 000 zsetonos csomagok, így onnan is vehető néhány. Most már csak az a kérdés, hogy vajon a valóságban így mennyivel lett nagyobb az esély arra, hogy kisétáljon valamelyik TOTY kártya?

Ti érzékeltetek ebben már változást?

 

Kiemelt kép: www.footyheadlines.com

 

Ezt olvastad már?

Rajtatok a sor! – Ki legyen hármuk közül a 12. TOTY játékos?

×