Nem elég, hogy létezik a játék, de a Steam-felhasználók azért pontozzák le, mert Hitlernek két heréje van benne…kettő. Ezután mi jöhet még?

A cím leírása után kifejezetten furcsán érzem magam, hiszen nem egy megszokott dolog Hitler nevét egy mondatban említeni a pornóval – vagy akár a Steammel. A helyzet azonban az, hogy a legnagyobb PC-s digitális boltban tényleg megjelent egy pornójáték, amiben Hitlerrel kell anime csajokat felhajtani, Sex with Hitler címen.

Szürreális, egyáltalán nem pc, történelmileg hiteltelen, és nagyon, de tényleg nagyon sokan fognak kiakadni rajta.

A játék alapvetően egy nem túl jól sikerült izometrikus nézetű akciójáték és romantikus vizuális novella keveréke, természetesen rogyásig pakolva szigorúan felnőtt tartalommal. A náci birodalom vezetője pedig nem pont úgy néz ki benne, mint ahogy a történelemórákon, vagy a dokumentumfilmekben is láthattuk. Nem, nagyon nem.

A Sex with Hitler címszereplője ugyanis egy kigyúrt, szoborszerű felsőtesttel megáldott adonisz. De nem ez az egyetlen eltérés, hiszen a náci horogkeresztet a Romantic Room nevű fejlesztőcsapat kreatívan egy péniszre cserélte, csak hogy maradéktalanul tökéletes legyen az áthallás.

Az értékeléseken átnyálazva magunkat azonban azt vehetjük észre, hogy a játékosok nem a Sex with Hitler létezése fölött törnek pálcát. Sokan ugyanis azért pontozták le a játékot, mert szerintük történelmileg hiteltelen, mivel köztudott, hogy Hitlernek csak egy…. nos, spermium előállítására szolgáló szerve volt. A játékban viszont kettővel rendelkezik, ami súlyos hiányosságokra utal. Mármint, ha nem volna éppen elég, hogy a történelem egyik legnagyobb bűnösével kell anime csajokat hajkurászni.

És mielőtt valakiben felrobbanna az indulat, fontos tudni, hogy a Sex with Hitler nem egy gyűlöletkeltésből készített „játék”, hiszen a nácikból, még ha rosszat is, de viccet csinál. A Sex with Hitler célja láthatólag nem az, hogy jó játék legyen, hiszen mint lövöldözős cucc kritikán aluli, de szexjátékból is találunk nála sokkal jobbat, csupán a megbotránkoztatás.

A kérdés csupán az, hogy erre így, ebben a formában tényleg szükség volt-e?! Bár, ha a Steamen van helye a Sex with Stalin című hasonszőrű eposznak, akkor ennek miért ne lenne, ugye?…

via – Kotaku, Vice | Borítókép: Kotaku

Olyan mint a Zelda, csak miután megmentjük a lányt, szexelünk is vele

 

https://leet.hu/streamplify

×