Felvásárlás ide vagy oda, egy darabig még biztosan élvezhetjük a Call of Duty játékokat PlayStation konzolokon. Hogy aztán mi lesz….

Csak néhány napja jelentették be, hogy a Microsoft szépen felvásárolja az Activision-Blizzardot. Természetesen jöttek sorra a kérdések, hogy akkor mi lesz a korábbi Sony együttműködés sorsa, sőt felröppent, hogy a CoD PS-es megjelenésének reszeltek. Ezek persze csak riogatások voltak, hiszen a Microsoft is jelezte, hogy minden marad úgy, ahogy eddig. Most viszont új hírek érkeztek ezzel kapcsolatban.

Phil Spencer, az Xbox feje csak most jelentette be, hogy „a Call of Duty-t a PlayStation konzolokon is meg kívánják jelentetni”. A Bloomberg új híre szerint az a terv, hogy

legalább a következő 3 Call of Duty megjelenés jön PlayStation konzolokra.

 

„Az Activision elkötelezett amellett, hogy legalább a következő három Call of Duty játékot PlayStationre is kiadja, az Xbox felvásárlás után is. Ez a COD2022, a COD2023 és a Warzone 2 (2023-ban). Hogy utána mi lesz, az már ködösebb” – írta a Twitteren Jason Schreier, a Bloomberg riportere.

A Sony tehát kicsit megkönnyebülhet, meg persze azok is, akik imádnak PS-en CoD-ozni. Állítólag évi 87,9–263,9 millió dollárt veszítenének, ha leállítanák a COD megjelenését PlayStationön. A dolgok 2023 után talán megváltoznak, de addig nincs miért aggódni.

Ezt láttad már?

Jön a Warzone 2! – Itt van minden infó a lehetséges megmentőről

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×