Egy korábbi helyszín terveit porolnák le a rendezők.

A Valve és az ESL 2019 decemberében jelentette be, hogy 2020 tavaszán a legerősebb CS:GO alakulatok Brazíliában, Rio de Janeiro városában csaphatnak össze. Sajnos a sors közbeszólt, hiszen a COVID-19 járvány ezt az eseményt sem kímélte. A szervezők először igyekeztek áttolni az eseményt novemberre, ám az egyre növekvő esetszámok miatt hamar lemondtak ezen tervükről is. A további csúsztatások helyett a Valve inkább a PGL-re bízta a következő Major szervezését, melyet hosszas huzavona után Stockholmban sikerült megtartani.

Úgy tűnik a szervezők nem engedték el teljesen a brazil Major lehetőségét!

A Dexerto információ szerint erőteljes mozgolódás történt az elmúlt időszakban az egyik legnagyobb CS:GO verseny szervezése kapcsán. Az ESL tavaly szeptemberben megemlítette már, hogy felajánlotta a Valve-nek a Rio Major megrendezését, ám egészen idáig meglehetősen csendes volt mindkét fél. A kiszivárgott dátumok is elég konkrétak, a Dexerto informátorai szerint október 31. és november 13. között zajlik majd a legalább 2 millió dolláros összdíjazással kecsegtető esemény.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy ez csak egy Major lenne a Valve által tervezett két állomás közül, ám a májusban tartandó összecsapás szervezője egyelőre teljesen ismeretlen, ahogy a helyszín is. Az biztos, hogy a brazil rajongóknak hála a hangulatra nem igazán lesz majd panasz. A hivatalos bejelentésig azért érdemes pletykaszinten kezelni a dolgokat, nehogy csalódnunk kelljen.

Újra összeáll a legendás brazil CS:GO csapat keménymagja

https://leet.hu/streamplify

×