Úgy tűnik, hogy a Call of Duty battle royale élmény következő iterációja már készülőben van, mivel az Activision már tervezi a Warzone 2 megjelenését.

Az új CoD-címeket a battle royale-ba integráló nagy éves frissítéseken kívül úgy tűnik, hogy a Warzone egy új, teljes értékű saját iterációra készül.

A Warzone 2 jelenleg is fejlesztés alatt áll az Activisionnél, a Bloomberg információi szerint.

A Warzone vadonatúj iterációjaként, nem pedig tipikus tartalombővítésként érkező folytatása a 2023-as megjelenést célozta meg. Másról egyelőre nem sokat tudni. Nem tudni, hogy melyik Activision stúdiót bízták meg a projekttel, és azt sem, hogy mik lehetnek a konkrét célok.

Láthatunk jelentős játékmenet-átdolgozást, új rendszereket, ambiciózusabb játékbeli eseményeket, vagy csak általánosságban egy kevésbé bugos élményt.

Úgy tűnik, az Activision készen áll a teljesítésre, mivel ez lehet a Warzone legnagyobb változása, mire megérkezik, három évvel az eredeti megjelenés után.

Ez az információ egy nagyobb jelentés részeként jelent meg, amely tisztázza a CoD PlayStation hardveres státuszát, miután a Microsoft 70 milliárd dollárért felvásárolta a kiadó Activision Blizzardot.

Bár a részletek először szűkszavúak voltak, Bloomberg azt állítja, hogy legalább a következő három CoD cím marad a Sony ökoszisztémáján. Ez nem csak az Infinity Ward és a Treyarch 2022-ben és 2023-ban megjelenő fővonalbeli részeit foglalja magában, hanem ezt az új Warzone-iterációt is.

Az azonban, hogy pontosan mely rendszerek lesznek támogatottak, továbbra sem világos.

A Warzone 2 a régi és az új generációs hardvereken is befogadhatja a játékosokat, de az is lehet, hogy egy ugrás lesz a battle royale számára, és kizárólag a legújabb technológiára koncentrál.

Tom Henderson iparági bennfentes azt állítja, hogy az Activision az utóbbira van kihegyezve. „Egy teljesen új játék a jobb hardverekre” – magyarázta.

 

Henderson azt is megemlíti, hogy nem lesznek a múltból való fegyver integrációk, szóval a Warzone mostani fegyverei nem lesznek elérhetőek.

A Warzone röviddel a 2020-as megjelenése után hamar az Activision egyik legnagyobb kasszasikerévé vált. Az ingyenesen játszható CoD cím csak a mikrotranzakciós eladásokból negyedévente több mint 1,2 milliárd dollárt generál.

Mit gondoltok a Warzone 2-ről, jobb lenne, ha csak jelen generációs konzolokra érkezne?

Még egy kör “ingyen” cucc! – Rengeteg Warzone blueprintet kapunk a Twitch-től

https://leet.hu/streamplifyborítókép: Swagg

×