A Riot módosítja a Goredrinkert, a Turbo Chemtankot és más tárgyakat a League 12.3-as frissítésben.

Még csak néhány hét telt el a 2022-es rangsorolt League of Legends-szezonból, de a Riot máris számtalan módosítást eszközöl a tárgyakon. A League közelgő 12.3-as frissítésében egy tucatnyi tárgy van terítéken, amelyeket a jelenlegi állapotukhoz képest módosítanak. A League fejlesztőcsapata a Twitteren osztotta meg a tervezett változtatásokat.

A 12.3 frissítés olyan itemek módosítását tartalmazza majd, mint a Turbo Chemtank, a Goredrinker, és a Black Cleaver. Az AD elemek látják a legtöbb változást ebben a patchben, a Sterak’s Gage és a Death’s Dance szolgálnak címszereplőként a módosítások listáján.

Phlox a Twitteren azt mondta, hogy az egyensúlyozó csapat célja ezekkel a változtatásokkal az, hogy „a könnyű harcosokat az alacsonyabb élettartamú itemek felé tolják el”, és hogy ezek a módosítások szándékosan „zavaróak”.

A Sterak’s Gage például többé nem ad flat Attack Damage-et, hanem 40 százalékos bónuszt ad a bajnokod aktuális AD-jéhez. Emellett a 12.3-as javításban a tárgy healing-over-time hatása is megszűnik.

Továbbá, a Death’s Dance egyfajta mini átdolgozást kap, hogy csökkentse a bajnoknak adott sebzéscsökkentés mértékét, valamint, hogy a gyógyító hatása a bónusz AD-vel skálázódjon a találati pontok helyett.

A Goredrinkert és a Divine Sunderert annyiban igazítják ki, hogy a Phage-et mindkét build pathben Caulfield Warhammerrel helyettesítik. A Turbo Chemtank – egy olyan elem, amely azóta volt vizsgálat alatt, amióta a jelenlegi patchben az assassin bajnokok, például Akali buildjeiben alkalmazták – a Refuel passzívjának követelményeit megnövelik, és ennek ellensúlyozására bónusz sebzést adnak a minionokra és szörnyekre.

A tárgyakon kívül két bajnok – Nami és Ahri – képességeit is módosítják a League 12.3-as patchben. A javítás a játék hivatalos javítási ütemterve szerint február 2-án fog megjelenni.

Láttad már, hogy vége a Chemtech sárkánynak?

Viszlát Chemtech drake! – Eltávolították a LoL legidegesítőbb sárkányát

https://leet.hu/streamplifyborítókép: Kunoichi

×