Sokan nem örülnek neki.

A Fortnite második Chapterének első felében egy kollaborációs tárgy rendesen megosztotta a közösséget. A Star Wars ihlette fénykardokat a játékosok egy része imádta, ám egy másik jelentős tábor legszívesebben nem is játszott volna azokon a napokon. Azóta csak egyetlen alkalommal tértek vissza, 2020 májusában, amikor a Star Wars napot ünnepelte az Epic Games.

Úgy tűnik, hogy ismét készülődik valami a háttérben!

 

FN_Assist fedezte fel a Fortnite v19.10 fájljaiban, hogy a fejlesztők rengeteg, a fénykarddal kapcsolatos elemet, mechanikát és textúrát is visszahoztak. A konkrét karakteranimációk mellett a fényeffektek vagy épp az egyes támadási formák sem maradtak ki.

A leaker szerint két út állhat az Epic Games előtt. Az egyik az, hogy valóban a fénykardokat fogják visszahozni a közeljövőben egy újabb közös kollaborációnak köszönhetően. Míg a másik az, hogy a fénykardra és annak mechanikájára nagyon hasonlító, de átdolgozott melee fegyverrel bővül a Fortnite amúgy sem kicsi felhozatala. Reméljük azért valamennyit finomítanak majd az eredeti értékekhez képest, hogy kevésbé ossza meg a játék közösségét.

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×