Az Egyesült Államokban továbbra is Qualcomm chippel debütálnak az újdonságok.

A Samsung hivatalosan februárban leplezi le a Galaxy széria legfrissebb tagjait. Úgy tűnik ezúttal ismét porszem csúszott a gépezetbe, hiszen több értékes információ is kiszivárgott a WinFuture weboldalának köszönhetően. A képek mellett konkrét árcédulákat is kapunk, így nem sok kérdés fog maradni a február 9-én megtartandó Galaxy Unpacked eventre.

Nézzük is az új flagship telefonokat!

S22 Ultra

S22+

S22

A képekből nem nehéz kitalálni, hogy a Samsung 22 és 22+ között szinte csak a kijelző mérete és az akkukapacitás lesz eltérő. Mindkét telefon egy 2340 x 1080 pixeles, 120 Hz-es panellal érkezik, a hátlapon pedig 50, 12, és 10 megapixeles kamerákat találhatunk majd. Az 5G, Bluetooth 5.2 vagy épp Wi-Fi 6 támogatásokat meg sem kell említenünk, ebben a kategóriában már ezek alapnak számítanak.

A Samsung S22 Ultra másik szintet képvisel majd, egy közel 4K-s panel foglalja el az előlapot, természetesen a képfrissítés itt is a manapság kötelező 120 Hz lesz majd. Kamerában is szintet lépünk, a főkamera 108 megapixeles lesz, a másik három egység 12, 10 és 10 megapixeles felbontásokkal fog majd operálni. Mindhárom készülék a saját fejlesztésű Exynos 2200 egységgel érkezik Európába, így a hazai felhasználók is kiélvezhetik a Samsung és az AMD első közös chipjét. A legolcsóbb modell 849 euróba kerül majd (305 ezer forint), míg a legdrágább Samsung Galaxy S22 Ultra konstrukcióért 520 ezer forintot kell majd a kasszánál hagynunk. A hivatalos leleplezésig természetesen kellő óvatosággal érdemes kezelni a fenti információkat.

Forrás: Winfuture

PC szintű grafika a zsebben? – Brutális chippel rukkolt elő a Samsung és az AMD

https://leet.hu/streamplify

×