Egy Warzone duo teljes Sherlock Holmes üzemmódba kapcsolt, hogy egy csalót rávegyenek arra, hogy beismerje a rossz cselekedeteit, miközben streameltek.

Ha már egy ideje nyomod a Warzone-t, akkor valószínűleg belefutottál már egy csalóba, még a RICOCHET anti-cheat ellenére is. A szégyentelen silent aimos, vagy aimbotos hackerektől kezdve, a csalást rejtegetni próbáló streamerekig rengeteg féle csaló létezik már a játékban – a legújabb visszatérő például a Harry Potteres csalás.

Azonban egy játékosokból álló csoport, akik január 23-án egy egyéni versenyen játszottak, kezükbe vették a helyzetet, hogy emberi anti-cheatté váljanak.

Miután Kreugerr és ParanoidJr úgy gondolták, hogy az egyik játékos csal, úgy döntöttek, hogy beugranak egy hívásba, és ráveszik a gyanús játékost, hogy ossza meg a képernyőjét.

A kérdéses játékos végigment néhány lapon, beleértve az e-mailjét is. Ekkor vették észre, hogy egy csalásokat kínáló weboldalról érkezett üzenet. Hewzor megpróbálta kimagyarázni: „Ez a Battlefieldhez van” – mondta. A Battlefield honlapja azonban nem ugyanaz volt, mint az e-mail. Amikor végül rávették, hogy kattintson a megfelelő linkre, káosz alakult ki.

A csaló weboldal betöltése után a hacker automatikusan be volt jelentkezve a fiókjába. Elkezdett mindent bezárni a böngészőjében, és amikor kérdőre vonták, azt mondta: „Ez a más játékokhoz való kibaszott hackeléshez van„. Ahelyett, hogy válaszolt volna a kérdésükre, hogy „milyen játékokhoz vettél hackeket?”, otthagyta a hívást, és deaktiválta a Twitter-fiókját.

Íme a videó:

 

Ez bebizonyította a közösségnek, hogy ez a játékos valóban csaló, és megerősítette az állításaikat, miszerint egy versenyen csalt.

Jelenleg Hewzor még nincs bannolva a Twitch-ről, és törölte a VOD-ot.

A Vanguard ranked módjáról olvastál már?

Már nem kell sokat várnunk – Ekkor érkezhet a Vanguard ranked módja

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×