Pletykák szerint a Battlefield 2042 ingyenesen játszható lesz a csalódást keltő megjelenés után. Itt van minden, amit az EA terveiről eddig tudunk.

Mára már senki számára nem titok, hogy a Battlefield 2042 megjelenése nem volt zökkenőmentes. Teljesítményproblémák, specialist rendszer, rengeteg hiba és hlitch. A BF2042 játékosainak száma meredeken zuhant, így a elindult egy pletyka, hogy a játék az EA tervei szerint ingyenesen játszható lesz. Vajon így több játékos lesz? Tényleg jó döntés lenne?

Íme minden, amit eddig tudunk az EA terveiről.

Ingyenesen játszható lesz a Battlefield 2042?

Az ismert bennfentes, Tom Henderson nemrég elmondta, hogy tudomása szerint az EA „nagyon csalódott” a Battlefield 2042 megjelenése miatt, és azt fontolgatja, hogy a játékot „bizonyos szinten” ingyenesen játszhatóvá teszi.

Ahogy Henderson egy videóban kijelentette: „PR-rémálom lenne, ha az EA egy 70-100 dolláros játékot ingyenesen játszhatóvá tenne. Ehelyett inkább úgy tűnik, hogy a Battlefield 2042 egy-egy elemét tennék ingyenessé”.

Melyik része lehet ingyenes?

Tom Henderson szerint az EA azon dolgozik, hogy a Battlefield Portalt a játék ingyenesen játszható módjává tegye. Henderson két elemzővel is beszélt, akik egyetértenek abban, hogy a Portal a legvalószínűbb ingyenesen játszható lehetőség a Battlefield 2042 számára. Sőt: ez az EA egyetlen lehetősége.  A Portal korábbi játékok tartalmait veszi át, lehetővé téve a játékosoknak, hogy sajátos játékmódokat készítsenek, saját szabályokkal. Sokan a legjobb játékmódnak tekintik, így nyilván sokakat érdekelne a dolog, ha ingyenes lenne.

Volt néhány pletyka, amelyek szerint a Hazard Zone mód lesz az, amit ingyenessé tesznek. Ez a módot sokszor hasonlítják a Hunt: Showdownhoz és az Escape from Tarkovhoz. Ez azonban valószínűleg nem történik meg, mert az adatok szerint nem sokan élvezik ezt a módot, így nem valószínű, hogy ezt használnák arra, hogy sok játékost vonzzanak be.

 

Mikor lesz ingyenes a Battlefield 2042?

Jelen pillanatban nem lehet tudni, hogy a Battlefield 2042 bizonyos része mikor lehet teljesen ingyenesen játszható. Amire számítani lehet az elemzők szerint az, hogy az egyik szezon elindulásával vezethetnek be ilyesmit, bár ugye most az első évad is késik.

Ha minden igaz, az 1. évad várhatóan márciusban indul. A kérdés már csak az, hogy akkor nem lesz-e már túl késő?

Szerinted jó lenne, ha ingyenes lenne?

Ez vad – 1 shield vs 10,000 lövedék a Battlefield 2042-ben

 

https://leet.hu/streamplify

×