A lényeg a részletekben rejlik.

Az elit gamer setupok elengedhetetlen kelléke a jól megválasztott gamer szék. A noblechairs székeit pedig a casual gamerektől kezdve a streamereken át egészen a profi esportolókig előszeretettel használja mindenki. Most a prémium székeiről ismert gyártó pedig új egyedi kiadásokat mutatott be a nagyérdeműnek. A lényeg ezúttal is a részletekben lakozik.

A Marvel rajongók nagy örömére megérkezett a noblechairs EPIC Spider-Man Edition, ami már első ránézésre sem épp hétköznapi. A szék előlapja a jellegzetes Spider-Man ruházatából merít ihletet, finom kék varrásokkal és megnyerő dizájnnal.

A szolid noblechairs feliratokon túl a hátoldalon az ismerős pókábrázolás és az ikonikus Spider-Man felirat díszeleg. A 3D-s grafikák élőben pedig még megnyerőbbek, mint a képeken. Az biztos, hogy ebben a székben Peter Parker is szívesen lazítana, miután megmentette Mary Jane-t.

Aki viszont inkább a Vasemberrel szimpatizál, annak sem kell csüggednie, ugyanis hamarosan érkezik a noblechairs HERO Iron Man Special Editionje.A Bosszúállók egyik alapító tagjának klasszikus színsémáján, az extraszéles varrásvonalakon és a finom művészeti alkotásokon alapuló HERO kényelmes utazásra visz a MARVEL univerzumban és az Iron Man világában. A különkiadásban maga a heavy metal hős aláírása szerepel, amit egy szinte élethű sisakhímzés kerekít a hátulján.

 

Ha pedig Yara varázslatos szigete mély nyomot hagyott, akkor a noblechairs HERO Far Cry 6 Special Editionje lesz az igazi választás. A prémium fémvázon és az extraszéles ülőfelületen túl a gerillák jelzéseit is felfedezhetjük a szék minden apró elemén. A háttámla oldalsó szegleteitől kezdve a hátsó részen át minden egyes apró jelzés visszarepít Yara mesés szigetére, ahol sosincs hideg és a gerillák mindig kaphatóak egy jó öreg molotov-koktélra.

A hardcore fps fanoknak sincs okuk a szomorkodásra, az extravagáns Doom Edition és a Fallout különkiadások ugyanis most mind kedvezményes áron vihetők haza.

A noblechairs teljes kínálatát pedig erre találjátok.

https://leet.hu/streamplify

×