Az EA végre megtörte a csendet és hivatalosan is bejelentették a Jedi: Fallen Order folytatását, na meg még két másik Star Wars játék készültét.

Egy ideje már szállingóztak a pletykák, miszerint az EA és a Respawn Entertainment hamarosan megejti a Star Wars: Jedi – Fallen Order folytatását, azt azonban a legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a csapat emellett két másik Csillagok Háborúja címen is dolgozik.

Pedig nagyjából ez a helyzet, ugyanis a mai napon az EA a legnagyobb semmiből jelentette be, hogy az utóbbi idők legjobb Star Wars akciójátéka mellett még két másik játék is készülőben van, amelyekért a Respawn csapatát tette meg felelőssé. Azon túl viszont, hogy mindegyik a jól ismert galaktikus sci-fi fantasy világban játszódik, túlontúl sok közös nem lesz, ami azt jelenti, hogy mindhárom teljesen más stílusban készül.

A Respawn közvetlenül két fejlesztést vezényel: az egyik nyilvánvalóan a Fallen Order második része, ami változatlanul egy külső nézetes souls-like beütésű akció-kaland lesz, míg a másik egy manapság ritkán látott Star Wars FPS-nek készül. Ez utóbbival egyébként Peter Hirschmann lett megbízva, aki anno az eredeti Battlefront fejlesztését is vezette.

A harmadik játék egy stratégia lesz, amely munkálatait a Respawn felügyeli, de az újonnan alapított Bit Reactor stúdió fejleszti. Erről a projektről sem tudni túlontúl sokat, de nagyon sanszos, hogy egy körökre osztott taktikai cím lesz, amit a csapat vezetője, Greg Foerstch személye miatt gyaníthatunk. Ő volt ugyanis a tervezője [tk] az XCOM: Enemy Unknown és az XCOM 2 játékoknak.

Az EA szerint mindhárom játék munkálata megkezdődött, de még mindig keresnek tehetséges fejlesztőket a csapatba, hogy minél gördülékenyebben haladhassanak. Megjelenési dátum ennél fogva még egyikhez sincs, de ha hihetünk a pletykáknak, akkor Cal Kestis és szedett-vedett csapata hamarosan újra megmutatják magukat.

Borítókép: ScreenRant

Ismét megszólalt a bennfentes – Ekkor jelenthetik be a GTA VI-t

 

https://leet.hu/streamplify

×