Több világ is találkozhat a készülő címben.

Az elmúlt hetekben már többször felmerült a Blizzard neve a Microsoft felvásárlás kapcsán, ám azt senki sem gondolta volna, hogy kedd este egy másik bejelentésnek hála olvashatunk a cégről. A kora esti órákban, 19:00 óra környékén publikálták a kiadó hivatalos Twitter csatornáin egy-egy üzenetet az óriáscég marketingesei:

Új túlélőjátékon dolgozik a Blizzard, mely egy teljesen friss univerzumban fog játszódni!

 

Jelenleg nem sok konkrét dolgot árultak a projektről, hiszen javában keresnek még fejlesztőket a készülő AAA címhez. Amit biztosan kijelenthetünk, hogy multiplatform játékról beszélhetünk, így konzolon és PC-n is fejest ugorhatunk majd az elkészült műben. Az is kiderült a hivatalos blogbejegyzésből, hogy egy teljesen új univerzumról beszélhetünk, nem lesz köze az eddigi fantasy és sci-fi Blizzard világokhoz.

Blizzard

Kaptunk két koncepcióképet is. Az egyiken egy fejszét birtokló szereplőt találhatunk egy állati koponyából készült sisakban. A karakter egy erdős-romos területen harcol a túlélésért, a kép jobb oldalán sokak szerint egy portált láthatunk. A másikon egy bicikliző, modern környezetből kiragadott páros bukkan fel, így szinte biztosan kijelenthetjük, hogy több korszak/világ fog találkozni az új Blizzard univerzumban. Az is biztos, hogy egy kipróbálható változat elkészült már az egyelőre cím nélküli játékhoz, a cég egyik munkatársa már rengeteg órát beletolt a Twitter üzenetei alapján. 

Az elkövetkezendő időszakban érdemes lesz követni a Blizzard közösségi csatornáit, remélhetőleg bővebb információkat is megtudhatunk az AAA címmel kapcsolatban. 

https://leet.hu/streamplify

×