Ha nem tudod, hogy mire szórd el a hónap végére felhalmozott vagyonod, akkor a GoG most közel 2500 remek ötletet ad hozzá.

Jobb később, mint soha alapon a GoG is belecsapott az újabb esztendőt elindítandó bitang nagy leárazásába, amely keretében közel 2000 játékra csaphatunk le az eredeti árának töredékéért csupán.

Itt olyan gyöngyszemeket is megtalálunk, mint a The Witcher második részének feljavított kiadása, amit most kb. 1200 forintért húzhatunk be, de fillérekért zsákolhatjuk be az XCOM 2-t, irdatlan sok Star Wars és Star Trek klasszikust, a Dungeon Keeper mesterműveket, de sok-sok más mellett féláras a Cyberpunk, ahogyan kávépénzért pótolhatjuk a komplett STALKER-sorozatot is. És ez csak a jéghegy csúcsa, az akció profilján mintegy 41 oldalon keresztül szórhatjuk el a hó végére malacperselyben tartogatott forintjainkat.

Ha pedig mindez nem volna éppen elég, akkor az újévi vásár margóján egy villámakció keretében a legendás RPG klasszikust, az Icewind Dale Enhanced Edition-re keresztelt feljavított kiadását nagyjából 950 forintért zsákolhatjuk be – erre a mutatványra azonban csak egyetlen napunk van. 

A GoG január végi, de az évet beröffentő mega-leárazása errefelé található, azonban érdemes lesz a szokottnál sebesebbel lapozgatni a több tucatnyi oldalt, ugyanis január 31-én délután véget is fog érni.

Akciófigyelő: Elhagyott holdbázison kalandozhatsz az Epic ingyenes játékában

 

https://leet.hu/streamplify

×