A League of Legends 12. szezonja egy új Void junglerrel bővül, aki Kha’Zix és Rek’Sai mellé csatlakozik. Íme minden, amit eddig tudunk.

A Riot nagy durranással kezdte a League of Legends 12. szezonját, és négy különböző bajnokot mutatott be, hogy elindítsa a mega 2022-es szezont. Most, hogy Zeri már elérhető, még három maradt, köztük egy új Void jungler, akit először 2021-ben teaseltek.

Ahogy azt feljebb is említettük a League of Legends közelgő Void junglerét először a 2021 szeptemberi bajnok útitervben teaselte a csapat, mint „egy elsöprő erejű új junglert, amely betölti az összes ürességet a szívedben”.

Erre rátettek egy lapáttal a 2022. januári 12. szezon felfedő stream során, amikor Ryan ‘Reav3’ Mireles, a bajnokok vezető producerét megszállta valami, miközben az új junglerről beszélt.

Íme a videó:

*A „megszállás” 5:23-kor kezdődik

„Látom. Mindent látok. A levendulaszínű tengert, lila városok borítják a földet. Ő uralkodik mindezek felett, az én császárnőm. Ennek kellene lennie Runeterrának, az igazi formájának” – mondta. Bár ez nem igazán ad átfogó betekintést abba, hogy ki is ez a Void lény, egy dolog biztos: elég para lesz.

Az új Void jungler képességei és játékmenete

Jelenleg a Riot még nem árulta el, hogy pontosan mire számíthatunk a League új Void junglerétől a képességek és a játékmenet tekintetében. Tekintve azonban, ahogyan megszállta Reav3et, és a forgatókönyvet, valószínűleg félelmetes képességekkel fog bírni.

Reav3 úgy írta le, mint egy bajnokot, „aki felrampolja magát, hogy elsöpörje a Riftet”, ami jelentheti az uralmuk alatt álló lények raját, vagy valamiféle burjánzó ködöt, amely akadályozhatja az őket üldözni próbáló ellenségeket.

Mivel azonban a készletük még fejlesztés alatt áll, a Riot számára túl korai lenne megosztani ezeket az információkat – és túl korai ahhoz, hogy bárki is igazán biztos alapokon álló spekulációkat találgasson. Ám a megszállás része nagyon érdekes a teasernek.

Egy dolog biztos, jó látni, hogy még egy Void jungler érkezik.

Ezt jól elbaltázták – Katasztrófa lett a Sona VFX rework

https://leet.hu/akcioeso/forrás: Dexerto, Riot Games

×