Azt azért nem mondjuk, hogy tökéletes szórakozás az egész család számára, de a medencefenék-erősítés még sosem volt szórakoztatóbb.

Allison Liemhetcharat robotikai és szoftvermérnök még tavaly októberben jelentette be a legújabb játékát, ami leginkább azért keltette fel az emberek figyelmét, mert a világon elsőként egy vibrátorral is tökéletesen lehet játszani.

Mármint nem úgy, (rossz az, aki rosszra gondol), hanem ahogyan egy hagyományos kontrollerrel is tennénk: nyomkodunk rajta dolgokat, aminek megfelelő dolgokat csinál a főhősünk. A ‘You Are What You Eat’ című alkotás azóta béta állapotba lépett, most pedig Android készülékeken is lehet vele mókázgatni.

Az oldalnézetes endless-runner platformer zsánerben induló játék főhőse egy nyálkás zselé, ami konkrétan minden élőlényt képes felzabálni, amivel interakcióba kerül. Ennek hatására azonban átveszi az étekként elfogyasztottak tulajdonságait is, így jutva újabb és újabb képességekhez és lehetőségekhez.

Igen ám, csakhogy a kis pacát unordotox módon egy Lioness okosvibrátorával is lehet irányítani.

A vibrátor adta egyik irányítási módot inkább a fantáziára bíznám, a másik viszont nem nagyon tér el a hagyományos kontrolleres megoldástól. A Lioness okosvibrátorának végén ugyanis nyomásérzékelők is vannak, melyeket úgy nyomogathatunk, mint egy gombot: egyszeri nyomásra ugrik egyet, ha kétszer, akkor repül vagy nagyot ugrik a hősünk, amit rezgéssekkel jelez vissza. Hogy ezt a kézzel, vagy valami mással abszolválunk, az csakis az adott, vállalkozó szellemű játékoson áll.

A játékot a Google Play Store-ból lehet letölteni, Liemhetcharat pedig azt ígéri, hogy hamarosan iOS-re is megérkezik a medencefenék-erősítő videojáték.

 

via – Engadget | Borítókép: Vice

A korai magömlés ezzel az okoskütyüvel lesz teljesen a múlté

https://leet.hu/akcioeso/

×