Az egyik vezető fejlesztő tette közzé az örömhírt.

Riot Nu, a Valorant egyik vezető fejlesztője folyamatosan háttérinformációkat oszt meg a játék fejlesztésével kapcsolatban. Neki köszönhetjük a mindenre kiterjedő, latency, képfrissítés és FPS értékeket összefoglaló leírásunkat is, hiszen napokon keresztül tesztelte a beállításokat, hogy kiderüljön, melyik lehet a legjobb a játékosok számára.

Ezúttal ismét örömhírrel szolgált: több optimalizációs fejlesztés is érkezik a Valoranthoz!

A PBE szerverekre pénteken érkezett meg egy új frissítés, melyben elmondása szerint igazán finom optimalizációs fejlesztések kaptak helyet. Sajnos a PBE/tesztszerverek korlátozott felhasználói kapacitása miatt mindenre kiterjedő méréseket nem láthatunk a hivatalos megérkezésig. Pár felhasználó a Valorant PBE subredditjén azonban jelezte, hogy magasabb FPS számot és stabilabb játékélményt tapasztalt a pénteki frissítés után.

 

Ezen kívül úgy tűnik többé nem kell szomorkodniuk a több monitort használó és/vagy gyorsabb alt-tab sebességre vágyó kompetitív játékosoknak sem. A fejlesztőknek sikerült a Windowed Fullscreen késésének értékét minimalizálni, egyre közelebb van a „natív” teljes képernyőhöz. Öröm látni, hogy vannak játékok, ahol a fejlesztők ilyen szinten foglalkoznak az apró részletekkel is.

Ha a reakcióidő a legfontosabb – Így hozd ki a maximumot az FPS játékaidból

https://leet.hu/samsung/

×