Egy újabb Call of Duty: Warzone és Vanguard Attack on Titan csomag szivárgott ki, amely egy Armored Titan kinézetű skinről árulkodik.

A CoD ismert a crossoverekről, amelyek olyan franchise-sztárokat hoznak a népszerű FPS-sorozatba, mint a Sikoly, Rambo, Judge Dredd és még több karakter.

Január 20-án a Call of Duty rajongók megkapták az első Attack on Titan csomagot, amelyben Levi Ackerman, a Survey Corps kapitánya szerepelt. A skint a játékosok szétszedték az összes social media platfromon, amit teljesen meg tudok érteni.

Ez azonban nem biztos, hogy a CoD x AoT crossover egyetlen része lesz.

Egy új kiszivárgott információ a közösséget is feldobta, mivel úgy tűnik, hogy a játékosok hamarosan még egy anime bundle-t kapnak. ‘Hydra9114‘, aki már korábban is szivárogtatott CoD információkat, egy tweetben mutatott be egy újabb AoT skint, ami a játékhoz érkezik.

 

A rövid klipben láthatjuk az Armored Titant, kezében egy STG-44-gyel. Szerencsére volt egy másik Twitter felhasználó, ‘Nanikos‘, aki megvágta a videót, hogy az egy „teljes” képet adjon a skinről.

A rajongók izgatottan várják a népszerű sorozat egy újabb skinjét, mivel sokan csalódottságuknak adtak hangot a Levi skinnel kapcsolatban. A közösség reméli, hogy ez a csomag jobban hasonlít majd az eredeti karakterre. A cikk írásakor még nem lehet tudni, hogy mikor érkezik a skin.

Azonban a rajongók számíthatnak rá, hogy valamikor a 2. szezon során kapjuk meg.

Azért ez már jobban néz ki, mint a Levi skin.

A buff után szinte kötelező használni – Ezt az AR-t pakold a snipered mellé Warzone-ban

https://leet.hu/akcioeso/

×