Minden jel erre utal.

Az Epic Games 2019 márciusában, a Fortnite v8.01-es frissítésében élesítette a Treasure Map / Buried Treasure névre hallgató tárgyat. Bizony, ez még bőven a Chapter 1-es időkben volt, így a játékosok nagy része nosztalgiával tekint vissza rá. A működése nem volt túl bonyolult, a térkép a felvétele után elvezetett minket egy bizonyos helyszínre, ahol a talajt megütögetve bőséges loottal gazdagodhattunk. Sajnos a következő szezon tematikája miatt repült is a v9.00-es frissítést követően, így lassan 3 éve nem találkozhattunk már vele.

Úgy tűnik elérkezett a visszatérés ideje!

 

HYPEX, a legnagyobb Fortnite leaker hétvégén fedezte fel, hogy a fejlesztők nagy lendülettel alakítják át a tárgyat, hogy debütálhasson Chapter 3 körülmények között is. A működése szinte minden bizonnyal megegyezik majd az elődjével, loot terén pedig a következőt várhatjuk tőle:

  • 100 Gold
  • Material és Ammo
  • 2 Heal tárgy: 50% Mini, 40% Big Shield, 10% Medkit
  • 2 Legendary ritkaságú Chapter 3 fegyver, 14% esélyt kap minden legendary ritkaságú fegyver, hogy ő legyen a kiválasztott

A megjelenés pontos időpontja ezúttal is ismeretlen, az Epic Games gyakorlatilag bármikor megnyomhatja majd a piros gombot, akárcsak a múltban.

A friss Warzone szivárgás újabb Attack on Titan skinre utal – Kitaláljátok ki lesz?

https://leet.hu/samsung/

×