Ha szeretnétek könnyen és gyorsan megszerezni a TOTY-val együtt érkezett speciális Verde lapot, van számotokra egy jó hírünk.

Tegnap este a TOTY támadók érkezésével elkezdődött az idei szezon egyik legjobban várt eseménysorozata. Ezen kívül kaptunk már egy Kane SBC-t is, illetve további lapok fognak bekerülni még a játékba. Ilyen például az olasz Verde Player Moments lapja is, amit Objective-ek teljesítésével lehet megszerezni.

Elég jó lap lehet azok számára, akik gyors jobbszélső támadót szeretnének a Serie A-s csapatukba építeni. Mi elhoztunk nektek egy kis segítséget ahhoz, hogy minél hamarabb tudjátok a küldetéseket teljesíteni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

A feladatokat a „TOTY Talents” nevű FUT Friendly módban kell teljesíteni, ezek a következők:

  • Nyerj 4 mérkőzést!
  • Szerezz 3 gólt Serie A játékosokkal!
  • Szerezz gólt kapáslövéssel!
  • Szerezz gólt 11 meccsen olyan játékosokkal, akik 4 csillagos Skill Moves-szal rendelkeznek!

Összesen 4 lap megvásárlására van szükség, ha esetleg nincsenek elfekvőben a klubban: Baldé, Muriel, Mertens és Chiesa. Rajtuk kívül – a követelményeknek megfelelően – szinte bárkit beépíthetünk a csapatba, hiszen a meccskeresésnél a Chemistry felugrik 100-ra. Elsőként a kapáslövéses küldetést javasolt megcsinálni, hiszen abból csak 1 db kell összesen. Reméljük, sokatoknak tudtunk segíteni.

Ti kiszedtétek már?

 

Kiemelt kép: www.acspezia.com

 

Ezt olvastad már?

2 új lap is jön a napokban, amik átrendezhetik az erőviszonyokat!

×