Tegnap bejelentették a teljes Team of the Year csapatot a FIFA 22-ben! Lássuk, kik érkeztek?

Tegnapi napon megtörtént, amire mindenki várt, aki az Ultimate Team világában mozog: megérkezett az idei Team of the Year teljes csapata, valamint a ma estétől elérhetővé válnak a TOTY támadók!

Nos, első ránézésre szomorúan vehetjük tudomásul, hogy ezúttal sem érkezett 99-es Rating egyik laphoz sem, valószínűleg a TOTY-nál maradós lesz a max. 98-as értékelés. Az 5 topligából pusztán 3 van jelen a csapatban, a Premier League-ből és a Ligue 1-ből 5-5 játékos, a Bundesliga-ból pedig 1. Korábban említést tettünk arról, hogy a Winter Wildcards Promo alatt új rekord született, ugyanis ott történt meg az, hogy egy eseményen belül 1 csapat 4 játékosa is bekerült a promócióba. Nos, a Team of the Year-nek köszönhetően megdőlt a decemberi rekord, ugyanis a csapat 5 tagja PSG játékos: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Mbappé és Messi.

Forrás: www.searchvalidnews.com

A további 6 játékosból 5 kettő csapatból tevődik össze: a Chelsea 2 középpályása, Jorginho és Kanté, illetve a Manchester City 3 játékosa, De Bruyne, Dias és Cancelo alkotja a Premier League szekciót. Amennyiben középpályán szeretnénk erősíteni és angol bajnoki csapatot építünk, akkor érdemes lesz betárazni a Midfielder Upgrade pakkokból. A Bundesliga egyetlen játékosa pedig nem más, mint a Bayern München csatára, Robert Lewandowski.

Forrás: www.erhangja.ro

Kíváncsian várjuk a többi számot is a játékosokhoz, ma pedig készítsétek a csomagokat, mert érkeznek a támadók!

Ti mit szóltok az idei TOTY csapathoz?

 

Kiemelt kép: www.news7h.com

 

Ezt olvastad már?

Vajon ki lesz az idei Team of the Year 12. játékosa?

×