A League of Legends játékosok nekimentek a Riotnak, miután VFX frissítést kapott DJ Sona, és a játékosok szerint nerfelték a skint.

A 12.2-es javításban Sona egy átfogó VFX-frissítést kapott, amelynek célja az animációinak modernizálása és a skillek egyértelműbbé tétele volt. Míg közel egy tucatnyi skinje frissült, egy kiemelkedett a játékosok számára a többi közül.

Ez pedig DJ Sona volt.

A még 2015-ben megjelent Ultimate skin egyedi zenét tartalmaz, és három különböző formát tud váltogatni. Ám egy League-játékos rámutatott, hogy a skin frissítése valójában elrontotta skin vizuális minőségét, és stealth nerfelve is lehetett.

A Reddit-felhasználó Fealnort a skin frissítésével kapcsolatos aggodalmaknak ásott utána, és megállapította, hogy a Riot valóban ronthatta a 3250 RP-s skin minőségét.

A Riot a frissítéssel azt állította, hogy „további különleges ünnepélyes effekteket adna hozzá minden egyes passzív aurához”, amit ‘Fealnort’ egyszerűen nem talált meg, miután a frissítés életbe lépett.

A skin átdolgozása a színek változását is eltávolította, amikor Sona használja a képességeit néhány formájánál. Korábban az alapvető Q, W és E képességei megváltoztatták a soundboardjának színét, ezt a funkciót a frissítéssel látszólag eltávolították.

DJ sona : Another "Ultimate" Skin being stealth nerfed from leagueoflegends

Fealnort azt is állítja, hogy most már nehezebb látni, hogy melyik szövetségeseit erősíti meg a képességeivel, valamint ugyanazt az animációt használja a megerősített automatikus támadásaihoz, mint a Q varázslatához, vagyis a kettő megkülönböztethetetlen.

A hozzászólásokban sokan hangot adtak a változásoknak, sőt az egyik felhasználó rámutatott, hogy a skin zenéje is hibás lehet.

Egy rajongó elégedetlen volt a tervezett frissítés vizuális változásaival művészi szempontból: „az összes auráját elmosódott körökre vizezi le, amelyeket megfosztottak az élénk színektől és hanghullámoktól”.

 

A Sona-frissítés megjelenése óta a Riot még nem reagált.

Hátha az emo banda nem lesz nerfelve.

Kapd elő az emo szetted! – Új bandával rukkol elő a Riot?

https://leet.hu/akcioeso/

×