Bár nem örökre, de egy darabig a Battlefield 2042 játékosok élvezhetik a zombi túlélőmódot. Ez aztán a váratlan újdonság.

A napokban a DICE úgy tűnik, igencsak aktivizálta magát. Nem csak, hogy számos hibajavítást tartalmazó frissítés jött, de a hírek szerint hamarosan jön a következő. Közben a rajongók is kihasználják a Portal frissítés adta lehetőségeket, a játék ugyanis most egy ideiglenes játékmóddal bővül, melyben „zombik” ellen kell harcolnunk és túlélnünk.

Itt a január 27-ig tartó Zombie Survival.

 

A játékmódot egyébként nem a DICE fejlesztői, hanem egy rajongó hozta létre a Portalban. A Zombie Survival StoneMountain64 nevű felhasználó műve, melyben 4 fős csapatok harcolnak a 60 „zombi” ellen, amik hullámban támadnak. A cél túlélni a támadást addig, míg megérkezik a kimentés.

A zombik valójában sima katonai karaktermodellek, vagyis botok, amik nem tudnak futni, és csak melee támadást használhatnak. Ez viszont azt jelenti, hogy tömegben igencsak durvák tudnak lenni. Ha egy játékos meghal, a csapatnak egy bizonyos mennyiségű killt kell szereznie az újjáéledéshez. A játék 60 perces. A mód a Battlefield 2042, a Battlefield 3, a Bad Company 2 és a Battlefield 1942 pályáinak kisebb részein játszható.

 

A Zombie Survival nem játszható örökké, csak január 27-ig lesz elérhető. A Battlefield 2042-ben a Battlefield Portal menüből érhető el. Szép lassan talán feléled a játék?

Ezt láttad már?

Havi 2,5 millió forintot keresett egy programozó úgy, hogy egy program dolgozott helyette

 

https://leet.hu/akcioeso/

×