Régóta várjuk a Battlefield 2042 3.2-es frissítését, ami most végre megérkezett. Van itt tank-buff, Portal XP módosítás és sok hibajavítás.

A Battlefield 2042-t a megjelenés óta elég sok hiba miatt fikázták az elmúlt időszakban, különösen az ünnepek alatt. Azóta a fejlesztőket rengeteg sérelem érte, mivel igen sok ideig tart javítani mindent, és a frissítések folyamatosan késtek.

Most azonban itt a 3.2-es update, mely számtalan hibajavítást és változást ígér.

Persze a DICE a szünet után visszatért, és elkezdett dolgozni a javításokon. Nemrég végre megérkezett az új patch, tele friss javításokkal. A frissítés magyar idő szerint január 20-án reggel 9-kor lett éles.

 

Megjött végre a Portal XP buff

A 3.2-es frissítés során kicsit alakítottak a Portal XP-n, pontosabban 300-ra növelték a percenkénti XP felső határát az összes Battlefield Portal módban.

Az egyes Portal beállítások szerint most úgy van beállítva az XP-szerzés, hogy nem mindegy milyen módosítókat használunk, és hogy a Rules Editor, a Damage/Health módosító, vagy az AI be van-e kapcsolva. A fenti képen megnézheted az összes változást.

Battlefield 2042 – 3.2 patch notes

A frissítésben a fejlesztők végre számtalan problémát és hibát javítottak, persze nem mindegyiket. Megoldottak stabilitási problémákat, néhány karaktert illető hibát, fegyver- és járműhibákat. Hasonlóan Hazard Zone és Portal változások is érkeztek.

A teljes Patch Notes-t itt olvashatod el.

Te örülsz a frissítésnek?

Ezt láttad már?

Készül a magyar játék, amiben felfedezhetjük az 1940-es évekbeli Budapestet

 

https://leet.hu/akcioeso/

×