Több mint 5000 forinttal olcsóbban veheted meg a néhány napja megjelent PC-s God of War-t.

Kratos és Atreus története nemcsak a Sony konzolján, a PlaySatation-ön aratott elsöprő sikert, hanem közel négy évvel az eredeti megjelenése után PC-n is. Ez persze egyáltalán nem meglepő, hiszen Cory Balrog és a Santa Monica csapata elképesztő munkát végeztek a játékkal, de a Jetpack Interactive kiemelkedő portolását sem érdemes elvitatni.

A múlt heti PC-s megjelenés pedig ennek megfelelően remekül alakult, sőt, a hétvége folyamán bekerült a legjátszottabb Steames játékok közé is, amivel a Sony legjobban nyitó portja lett a Days Gone és a Horizon: Zero Dawn előtt.

Ezért is meglepő, hogy az Enebán már most kedvezményes áron kínálják a God of War kulcsokat. Mindezt a 9,81-re értékelt Games Federationnek köszönhetjük, ami most 50 euró, körülbelül 18.000 forint helyett most 39,5$-ért, vagyis 12.500 forintért kínálja a játékot, ami azért elég jó üzlet. Az így megvásárolt God of Wart a Steam felületén lehet kiváltani, ahol még egy ideig szinte biztosan az eredeti árán lehet hozzájutni.

Az akciót az Eneba oldalán találjátok, azt azonban nem tudni, hogy mikor ér véget, így ha érdekel a mitikus kaland, és nem szeretnél még hónapokat várni egy hasonló jóárasításra, akkor érdemes élni a lehetőséggel. Azt azonban érdemes tudni, hogy az ilyen vásárlásokkal valóban olcsóbb a játék, de nem feltétlenül támogatjuk vele közvetlenül a fejlesztőket, illetve minden vásárlás előtt érdemes ellenőrizni a viszonteladót is.

 

Rekordokat döntöget a God of War PC portja – Ennyien kattantak rá

 

https://leet.hu/akcioeso/

×