Ezúttal Ace és Thermite a szerencsés páros.

A Rainbow Six Siege Y7S1 leakek kapcsán már többször is felmerült egy újabb Rick & Morty kollaboráció lehetősége. Tavaly áprilisban már egyszer jelentkezett hasonló kollekcióval a Ubisoft, akkor Smoke és Sledge Operatorokat érte a megtiszteltetés. A rajongók természetesen odáig voltak a kozmetikai tárgyakért, ám a többiek túl soknak érezték ezt az együttműködést.

Jó hírünk van, csütörtökön érkezik a második adag!

 

A Rainbow Six Siege hivatalos Twitter fiókja szerda késő délután jelentette be, hogy január 20-tól bárki szabadon megvásárolhatja majd az új kollaborációs skineket, nem kell a következő szezonig várnunk. A rajongók hamar felismerték, hogy Ace látható a promóciós képen, ám szerencsére a többi tárgyon sem kell sokat gondolkoznunk egy korábbi videónak hála.

 

  • A Meeseeks Onesie skint valóban Ace viseli majd
  • A Krombopulos Micheal uniformnak pedig a Thermite mainek örülhetnek majd
  • Természetesen az Operator uniformok mellé jár a szokásos körítés is, így fegyverskinekre és charmokra is  számíthatunk a leakelt textúrák alapján

Legutóbb 2160 R6 Creditbe kerültek a csomagok, így nagy eséllyel csütörtökön is hasonló árakkal találkozhatunk majd, ám a hivatalos leleplezésig érdemes pletykaszinten kezelni a fenti információkat.

Magányos Candy Crush, idegőrlő WOW raid? – Ez az Activision Blizzard játék illik hozzád a legjobban

https://leet.hu/akcioeso/

×