Úgy tűnik, hogy a Battlefield 2042 fejlesztői végül igazat adtak a játékosoknak abban, hogy a játék javítása túl sok időt vesz igénybe.

Egy játék hibáinak kijavítása időigényes folyamat, és néha sokkal tovább tart, mint azt egy stúdió szeretné. Úgy tűnik, pont ez a helyzet a Battlefield 2042 esetében is. A Twitteren a Ripple Effect Studios vezető fejlesztője, Justin Wiebe egy rajongónak válaszolt, aki a limitált XP-ről és a Portál játékmód Tier 1-ről kérdezett. A játékos azt kérdezte: miért nem sikerült még ezeket javítani?

Én sem vagyok elégedett azzal, hogy mennyi ideig tart a problémák megoldása – mondta.

„Köszönöm, hogy felhoztad ezt. Nem tévedsz! Túl sokáig tart, amíg megoldjuk a problémát. Valami, aminek egyszerűnek kellett volna lennie, meglehetősen bonyolultnak bizonyult. DE…. Jön egy frissítés a jövő héten. Fokozatosan javítjuk a BF Portalt” – írta Wiebe a Twitteren.

Egyes rajongók nagyra értékelték a fejlesztő őszinteségét, de mások csalódottságukat fejezték ki a Battlefield 2042 helyzetével kapcsolatban. A játék nyilvánvalóan nem olyan lett, mint amit a rajongók reméltek, és aligha lehet őket hibáztatni ezért. Lehetséges, hogy a dolgok kezdenek jó irányba haladni, de sokat kell erre várni.

A játék megjelenése után a Steamen a Battlefield 2042 a platform egyik legrosszabbra értékelt játéka lett, sokan azt állították, hogy befejezetlen. Közben egyes fejlesztők azt mondták: a rajongóknak brutális elvárásaik vannak, szóval nem rossz ezzel szemben a fenti hozzáállás.

Jövő héten tehát jönnek a frissítések. Reméljük, szép lassan minden probléma megoldódik.

Ezt láttad már?

Az Xbox egy csettintéssel kiradírozhatná a PlayStation-ön elérhető AAA-s játékok “felét”

 

https://leet.hu/akcioeso/

×