A korábbi PlayStation exkluzív, a számtalanszor díjazott játék PC-n is óriási sikereket ér el. Már rekordot is döntött a Steamen.

A múlt héten végre megérkezett a Steamre a God Of War PC-portja, ami azonnal felülmúlta a korábbi PlayStation játékosok egyidejű játékosszámának rekordját a megjelenés hetében. A digitális boltok legtöbbet eladott játékainak listáján az első helyre került. Ez persze nem olyan meglepő, de ez egy újabb bizonyíték annak, hogy a Sony Santa Monica elképesztő munkáját végzett. A bónusztartalmak mellett a PC-sek 4k felbontást, magas képkockasebességet, az NVIDIA DLSS-t és a Reflexet, valamint testreszabható egér- és billentyűzetkiosztást kaptak.

A SteamDB szerint a God Of Wart január 16-án 73 529 játékos pörgette.

A PlayStation PC-portok korábbi rekorderének, a Horizon Zero Dawnnak ehhez képest „csak” 56 557 játékost sikerült elérnie. Ezenkívül a God Of War megelőzi a Monster Hunter Rise-t, a Ready Or Not-t és az Elden Ringet a Steam legkeresettebb címeinek listáján. Szép.

Három évvel ezelőtt ostobaság lett volna azt hinni, hogy a God Of War más platformokon is megjelenhet, ám mégis megtörtént. Egyébként a PC-portról mi is készítettünk egy alapos tesztet. Nézd meg itt:

 

Ezt láttad már?

Az Xbox egy csettintéssel kiradírozhatná a PlayStation-ön elérhető AAA-s játékok “felét”

 

https://leet.hu/akcioeso/

×