A Riot Games Music egy 2022-ben érkező League of Legends „emo zenekar” projektet teaselt.

A metál, a k-pop és a hip-hop kipróbálása után a Riot egy potenciális „emo zenekarral” incselkedik, hogy folytassa a Runeterra zenei útját.

A hivatalos Riot Games Music fiókból január 18-án érkezett tweet, ami csak egy ” vibe check” volt egy emo zenekarnak, de a League közösségen belül gyorsan terjedt a hír.

Mivel a Riot jelenleg évente egy új zenei projektet készít – tavaly a Pentakill mega harmadik albuma volt -, egy új szám hozzáadása nem a legdrasztikusabb ötlet. A True Damage rajongói még mindig várnak egy újabb kislemezre Akalival és társaival, az biztos, de érezhető hype van a 2000-es évekbeli flashback körül.

A Riot jó munkát végzett a rajongók felvezetésével a válaszokban, különösen a korábbi LEC zenei projektekhez, például a Rekkles With My Hearthoz való hasonlításokkal. Most már csak az a kérdés, hogy a fejlesztő meghúzza-e a ravaszt vagy sem a League első emo zenekarával kapcsolatban.

Kik játszanának a League of Legends emo zenekarában?

Bár egyelőre minden csak teaser és célzás, ez nem akadályozta meg a játékosokat abban, hogy összedobják a fejüket, hogy kik érkezhetnek az emo bandába.

Az egyik népszerű válasz szerint egy kizárólag férfiakból álló csapat. Aphelios, Sett, Ezreal, Kayn és Rakan, és persze nem maradhat le Amumu, hiszen talán ő a legszomorúbb mind közül.

 

Nem csak a férfi bajnokok kerülnek be azonban. Morgana és Vex határozottan rendelkezik azzal a hangulattal, ami egy emo zenekarhoz kell, vagy akár az újdonsült champion Zeri is csatlakozhat a bandához.

Egyelőre azonban a League of Legends emo bandás zenei projektje csak egy ötlet.

Fikázás miatt változtat a Riot a LoL ranked logókon

https://leet.hu/akcioeso/

×