Ideje gatyába rázni a Call of Duty játékokat.

A kora esti 19:00-ás időpont mindig kritikus a Call of Duty játékoknál, hiszen ekkor szoktak érkezni a váratlan frissítések vagy épp playlist változások. Szerda este sem volt ez másképp, ám ezúttal egy fejlesztői levél fogadta a Warzone és Vanguard felhasználóit, melyben egyszerre örömteli és szomorú hírt kaptak.

Csúszik a Warzone és Vanguard következő szezonja, ám nem ok nélkül!

 

Úgy tűnik a Call of Duty fejlesztőihez is eljutott a rengeteg panasz a játék jelenlegi állapotával kapcsolatban. Az utóbbi 1 hónap a játék egyik legrosszabb időszaka volt, rengeteg bug, glitch és egyéb hibajelenség keserítette meg a játékosok életét. A fejlesztők éppen ezért döntöttek a két hetes csúszás mellett. 

Elmondásuk alapján a következő hetekben több frissítést is kap majd a játék, melyben kiemelt szerepet kap a játékmenet optimalizálása, a fegyverek és egyéb tárgyak balanszolása és természetesen a különféle hibák kigyomlálása. Minden platformot kiemelten kezelnek majd, legyen szó Xboxról, PlayStationről vagy épp PC-ről. A kommunikációnak is nagyobb szerepet szentelnek majd, több interakcióra számíthatunk majd a fejlesztőktől. A Season 2 február 2. helyett 14-én érkezhet majd meg a szerverekre, addig pedig a fentebb említett javító célzatú frissítéseket várhatjuk. Ha valóban sikerül tartani a fentebb említett ígéreteket, akkor ez volt a lehető legjobb döntés a Raven és Sledgehammer részéről.

https://leet.hu/akcioeso/

×