Úgy tűnik, ha mostanra jól látszik az óriási különbség a Battlefield 2042 előzetesei és a valós játék között.

A Battlefield 2042 bejelentése óriási hype-ot hozott, hiszen a franchise rajongói abban bíztak, hogy végre a Call of Duty mellett egy teljesen új és élvezhető fps élményt kapnak. A játék bejelentésekor a DICE egy sok remek ígérettel állt elő, bár kissé gyanús volt, hogy konkrét gameplay-t nem lehetett látni. Aztán nemrég végre mindenki kézhez kapta a játékot, és mint tudjuk, az eredmény nem az lett, mint amit a legtöbb rajongó elvárt volna.

Így most nagyon jól érezhető a kontraszt az előzetesek és a valós játék között.

Az alábbi videó például kiválóan illusztrálja, hogy milyen ígéretekkel állt elő a DICE. Bemutatták, hogy milyen fantasztikus környezeti elemek tarkítják majd a játékot, mint a félelmetes tornádók. Az épület-rombolás next gen verzióját is megmutatták. Alább pedig nagyon jól látszik, hogy ebből mi és hogyan valósult meg. A különbség elképesztő.

 

Persze vannak ennél egyszerűbb és még inkább szemléletes videók. Az alábbiban egy konkrét gameplay előzetest vettek górcső alá. Az E3 trailerben jól láthattunk, hogy mire számíthatnak a játékos gameplay közben, ami lenyűgözte a rajongókat. A jelenetet persze a megjelent játékban is kipróbálták. Nézzük csak az eredményt.

 

Természetesen jól tudjuk, hogy ennek ellenére nagyon sokan vannak, akik még így is imádják a játékot. A fenti videó csupán kiválóan szemléltetni, hogy a játék mennyire nem olyan lett, vagy nem olyan még, mint ami miatt a játékosok befizettek rá. Reméljük, hogy előbb utóbb olyan lesz, mint az előzeteseken.

Ezt láttad már?

A VI nem fog így kinézni! – Lefolyik a képernyőről a szénné modolt GTA V

 

https://leet.hu/akcioeso/

×