A League közösség mémjeinek köszönhetően, hamarosan néhány jelentős változásnak kell érkeznie a játékba.

A League of Legends hamarosan néhány változtatást fog kapni a rangsorolt reprezentációt illetően. Jordan Checkman, a Riot Games vezető dizájnere a közösségi médiában osztotta meg a közelgő fejlesztések részleteit.

A League játékosok elégedettek lehetnek a hírrel, miszerint hamarosan további megjelenítések kerülnek a játék új részeibe. „Rangsorolt divíziós megjelenítéseket adunk a lobbihoz, a profilhoz, és a betöltőképernyőhöz” – mondta Checkman.

 

De ez még nem minden. A fejlesztőcsapat a ranglista-bemutatás más részein is vizsgálódott. Amint a változások életbe lépnek, az Arany és a Bronz osztályok megkülönböztethetőbbé válnak. A fejlesztők szeretnének foglalkozni azzal, hogy „a rangsorolt határokat nem érezzük elég tekintélyesnek a magasabb szinteken”.

Checkman megnyugtatta a játékosokat arról is, hogy a fejlesztők dolgoznak a töltőképernyő renderelési minőségi problémáival kapcsolatos panaszok kezelésén.

A fejlesztők már jó ideje dolgoznak azon, hogy a játékban való reprezentációt egyedivé tegyék. A legutóbbi frissítésben a Riot kiadta a Challenges funkciót, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy különböző feladatok teljesítésével különböző címeket szerezzenek, amelyeket a játékban lehet bemutatni.

Jelenleg még nem tudni, hogy a javasolt rangsorolt reprezentációs változtatások mikor kerülnek be a játékba. De mivel a 12.2-es javítás január 20-án élesedik, lehetséges, hogy még ezen a héten kiszállításra kerülnek.

Már a Power Creep évek óta tartó problémájáról is felszólaltak a fejlesztők.

A LoL fejlesztői megerősítették: Jelentős Power Creep változások jönnek

https://leet.hu/samsung/

×