Néhány héten belül kezdődik a South Park legújabb évada, addig viszont még van idő pótolni a két koronavírus-járványról szóló különkiadást.

Eric Cartman és haverjai hamarosan magyarul is visszatérnek egy újabb évaddal, amire szerencsénkre egyáltalán nem kell már sokat várnunk. A ViacomCBS ugyanis a Media1-nek elárulta, hogy az amerikai premiert követően nem sok késéssel hazánkban is képernyőre tűzik a szókimondó kisiskolások legújabb kalandjait.

A visszatérésük pedig nem is lehetne ennél üdítőbb, hiszen egy hosszabb kihagyás és két, egyébként kifejezetten remekül sikerült hosszabb különkiadásról fordulunk a 25. évadra. Az amerikai premiert február 2-re tűzték ki, ami nem egy, hanem rögtön hat epizódot jelent, ezután viszont hetente érkeznek majd az újabb epizódok.

A magyar nyelvű Comedy Central ehhez képest egy héttel később fogja leadni az első etapot, vagyis a február 7-tel kezdődő héten már itthon is nézhetjük az új South Parkot. Azt azonban nem tudni, hogy itt is hat résszel kezdenek, vagy rögtön a heti adásokra állnak rá.

 

11 éves kislány webkameráját törte fel, hogy meztelenül fotózza – megy is a börtönbe

 

https://leet.hu/akcioeso/

×