A Microsoft nem csak az Extractiont pakolja a Game Pass-ba.

A Microsoft felkavarta a gaming világ állóvizét tegnap, olyannyira, hogy sokan el is felejtették csekkolni a Game Pass legújabb felhozatalát. Egy címben már biztosak lehettünk, hiszen a Ubisoft pár héttel ezelőtt bejelentette, hogy a Rainbow Six Extractiont is elérhetjük a belépő keretein belül már az első naptól is.

Úgy tűnik nem egyedül érkezett, magával hozta a Rainbow Six Siege Deluxe változatát is!

Sokan nem is értették először a cég által publikált képet, főleg, ha csak a borítókat futották át. A Rainbow Six Siege a Game Pass részét képezte korábban is, ám kizárólag Xboxon volt elérhető, a PC-s játékosoknak Steamen vagy a Ubisoft saját áruházában kellett megvásárolniuk a címet.

Január 20-tól bárki szabadon letöltheti PC-re is az 5v5 lövöldét a Microsoft Store vagy Xbox alkalmazásokon keresztül.  A Deluxe edition az alapjátékon kívül a Year 1 és Year 2 Operatorokat is tartalmazza, így könnyedén megtalálhatjuk a hozzánk passzoló karaktert. Az első Game Pass hónapunkért 300 forintot kell fizetnünk, ám sokszor előfordul olyan akció is, amikor 3 havi előfizetést szerezhetünk be ennyiért.

A Xiaomi új szegmensre vetette ki a hálóját – Ezt tudja a 2022-es gamer egerük

https://leet.hu/samsung/

×