Természetesen ez csak egy erős túlzás, de sokan úgy gondolják, hogy Yuumi egy nagyon egyszerű bajnok a League of Legends-ben.

Yuumi a Summoner’s Rift egyik „ingadozó” bajnokaként ismert – egyszer erős, egyszer nem. Az enchanter volt a legtöbbet tiltott bajnok a 2021-es világbajnokságon, amikor sokak szerint egyszerűen csak „OP” volt. A macska arról is hírhedt, hogy az egyik legkönnyebben játszható bajnok, mivel a kitje a szövetségesekhez való csatlakozásról és a két fő spellje közötti váltogatásról szól.

Az egyik játékos most megmutatta, hogy mennyire könnyű Yuumit használni, amikor egy videót tett közzé, amelyen begipszelt kézzel játszik, egy tollat használva.

‘Reddawg868’ nevű felhasználó a League subreddit oldalára posztolta a videót, amely azonnal a fórum tetejére lőtt, a következő címmel: „Eltört 2 ujjam, úgy döntöttem, hogy kipróbálom Yuumit. A dolgok jól mennek :).”

A videóban azt mondta: „Itt az új Yuumi meta, úgy játszok, hogy a hüvelykujjam és a mutatóujjam között tartok egy tollat, és ezzel tudom megnyomni a Q, W, E-t, ezzel teljes hozzáférést kapok a képességeimhez.”

Broke 2 of my fingers, decided to pick up Yuumi. Things are going well 🙂 from leagueoflegends

Reddawg még két törött ujja miatt teljesen begipszelt kézzel is képes volt hatékonyan irányítani Yuumit. Az egyik néző a kommentszekcióban egy szarkasztikus választ dobott be: „Hamarosan jön az útmutató? Ez már haladó cucc.”

Bár néhány Yuumi játékos megsértődhetett a videón, az biztos, hogy ez egy kreatív módja annak, hogy sérüléssel küzdve is játszhassunk egy kis LoL-t.

Te játszottál már törött kézzel?

Már Nemesis is felszólalt a LoL-t érintő Damage Creep témában

https://leet.hu/akcioeso/

×