A világ legjobban kereső YouTube tartalomgyártóinak tízes listájára csupán egyetlen lány került, méghozzá egy 7 éves kislány, aki biztosan jobban keres mint te, vagy én.

Egészen hihetetlen tény, hogy a Forbes és nagyjából minden hasonló portál, még mindig nem említi egy lapon a hírességekkel, celebekkel, színészekkel a YouToutube tartalomgyártókat, pedig már több mint 10 éve, hogy egyesek közel azonos, vagy éppenséggel több figyelmet kapnak a szórakozásra vágyó emberektől.

Ezt pedig már nemcsak a nézettségi mutatók, hanem a mocskos anyagiak is remekül példázzák, ugyanis 2021. legtöbb bevételét elkönyvelő videósa konkrétan annyi pénz keresett, mint 2020-ban a hétszeres Forma-1 bajnok Lewis Hamilton, és jelentősen többet, mint mondjuk Billie Ellish, Kim Kardashian, Conor McGregor, Will Smith, vagy Mohamed Salah – akik viszont szerepelnek a Celebrity 100-as listákon.

Ez a videós nyilvánvalóan nem más, mint Jimmy Donaldson, alias Mr.Beast, aki nemcsak, hogy először került fel a Forbes legtöbb pénzt kereső YouTubereinek listájára, hanem rögtön az első hellyel indított. Mr.Beast és csapata tavaly nem kevesebb, mint 54 millió dollárt, mintegy 16,8 milliárd forintot keresett meg a kreatív és szórakoztató, sokszor pedig az adományozást népszerűsítő videók készítésével. Ezzel pedig messze magasan ő a legjobban kereső videós az egész Földön.

A második legtöbb pénzt kereső YouTube-sztár Jake Paul, aki tavaly 45 millió dolláros vagyonra tett szert. Az ő szereplése ezen a listán azonban erősen megkérdőjelezi a Forbes módszerét, mivel Jake az évi keresetének 90 százalékát a boxolással szerezte. Ezzel szemben viszont nem szerepel a portál korábbi 100 hírességet tömörítő listáján, ahol olyanokat pipálna le az anyagiakban, mint Rafael Nadal, Novak Djokovic, és egy csomó NFL-sztár.

Ami viszont még náluk és érdekesebb, hogy a legjobban kereső videósok 10-es listájára csupán egyetlen lány kerülhetett, méghozzá a 7 éves Anastasia Radzinskaya, vagyis Nastya. A kislánynak 11 csatornája van és összesen kb. 100 millióan követik, ezzel együtt pedig 28 millió dollárt, nagyjából 8,7 milliárd forintot hozott a szülei konyhájára, mellyel a világ hatodik legtöbbet kereső YouTuberének számít.

Így néz ki a TOP10:

  1.  Mr.Beast – 54 millió dollár
  2. Jake Paul – 45 millió dollár
  3. Markiplier – 38 millió dollár
  4. Rhett & Link – 30 millió dollár
  5. Unspeakable – 28,5 millió dollár
  6. Nastya – 28 millió dollár
  7. Ryan Kaji – 27 millió dollár
  8. Dude Perfect – 20 millió dollár
  9. Logan Paul – 18 millió dollár
  10. Preston Arsement – 16 millió dollár

 

A TikTok 17 éves sztárja még a McDonald’s elnökénél is több pénzt keres

https://leet.hu/akcioeso/

×