Az idei Team of the Year érkezésére már nem kell sokat várni, napokon belül kiderül, hogy kik is lesznek -első körben – az év támadói.

Az idei Team of the Year, ahogy elkezdte mutatni magát a FIFA 22-ben, úgy jöttek szépen fokozatosan a különböző lehetőségek, hogy minél több lehetőségünk legyen még a véghajrában betárazni sok olyan csomagból, amikben akár benne lehet majd a sok millió Coin-t érő TOTY lap. Mi most készítettünk egy összegzést, hogy mit kaptunk eddig a Team of the Year Promo-tól, már a megjelenése előtt.

Forrás: www.charlieintel.com

Az elmúlt napokban elindult egy ún. bemelegítő időszak, a TOTY Warmup Series, amivel kicsit belerázódhatunk a Pack-gyűjtögetésbe, hogy ne érjen hirtelen minket, hogy a Promo kezdetekor még nincs egy darab sem a birtokunkban. Kapásból, amikor megjelent a fent említett esemény, az EA megjutalmazott mindenkit egy „83+ x3” csomaggal, amiben 3 db 83-as Rating feletti játékos lapul.

Forrás: www.charlieintel.com

Ha benézünk az SBC-k közé, ott is találhatunk számos olyan lehetőségeket, amikkel megnövelhetjük a csomagjaink számát, hiszen rögtön 6 olyan garantált alsó Rating-határral jelölt csomagot szedhetünk ki, amiben vagy 81+, vagy 83+ játékosok vannak, ezek a küldetések folyamatosak, tehát bármennyiszer abszolválni lehet őket. Ezen kívül olyan tematikus Objective-ek is kerültek a játékba, amelyekből például az egyik egy több napos sorozat, ami SBC-küldetésekkel van összehangolva, tehát minden esélyt megad arra a játék, hogy minél több csomag zsebelhető be. Amennyiben még nem tettétek, ne menjetek el mellette, zsebeljetek be minél több csomagot, ugyanis január 21-én már érkeznek a támadók!

Ti várjátok már?

 

Forrás: www.charlieintel.com

Kiemelt kép: www.gettotext.com

 

Ezt olvastad már?

FUT-Akták – Gondoltad volna? Érdekes tények a FIFA világából

 

×