Sok potenciál rejlik a karakterben.

Múlt héten érkezett meg a Valorant 4.00-ás frissítése, mely elstartoltatta az Episode 4 első szezonját, az Act 1-et. Ezúttal nem kaptunk új pályát, ám az ügynökfelhozatal ismét bővült. Neon személyében egy vérbeli duelistet kaptunk, kiváló képességekkel felruházva. A Fast Lane gyakorlatilag egy dupla Phoenix fal, de a Relay Bolt személyében stun eszköz is található a gyorsmozgású karakter repertoárjában. Az Overdrive nevet viselő ultimate képesség sokak szerint OP lett, hiszen roppant gyorsan sebző hitscan elektromosság árad Neon ujjaiból.

Kiválóan alkalmazhatjuk lerakók befoglalására is, egy kis segítséggel!

Neon Execute Ideas PH from VALORANT

No-Cap-6744 egy rövid, de lényegletörő videót töltött fel a játék subredditjére, melyben azt mutatja be, hogy milyen könnyedén befoglalhatunk egy-egy site-ot Neon és egy füstöt használó karakter segítségével. A stun képességgel megbéníthatjuk a bennünket letartó ellenfeleinket, míg a dupla fal kiváló fedezéket nyújt a füstök mellett.

A Fast Lane-nel kapcsolatban érdemes megjegyezni a videóban látható trükköt is. Ha azt szeretnénk, hogy falakon is átmenjen a képességünk, akkor érdemes az égre vagy épp egy ablakra céloznunk (az irány maradjon természetesen), hiszen ebben az esetben több falon is átível majd a saját falunk, nem akad meg az első adandó alkalommal.

Ti mit szóltok az új karakterhez? 

https://leet.hu/akcioeso/

×