Ár/érték bajnok periféria a láthatáron.

A Xiaomi  manapság szinte minden fontosabb technológiai és hardver kategóriában kezdi megvetni a lábát. Elég csak a telefonok mellett a monitorokra vagy épp az okosotthont támogató eszközeikre gondolni. Perifériákkal is jelentkeztek már korábban, ám ezek inkább a casual rétegnek szóltak vagy épp nem megfelelő felszereltséggel rendelkeztek.

Egészen idáig, pár napja gamer egeret leplezett le a gyártó!

A Xiaomi Gaming Mouse Lite neve többet elárul mint gondolnánk, egyrészt utal az egér viszonylag könnyű, 72 grammos súlyára, másrészt pedig a rettentően barátságos árcédulára. Ám mit sem érne ez megfelelő specifikációk nélkül, nézzük is, hogy mivel szolgál nekünk a kínai gyártó:

  • A szenzor egy PixArt 3327 lesz, így a pontosággal nem lesznek problémáink
  • A kötelező RGB világítás sem maradhat el
  • A vezeték „ParaCord” kialakítású lesz, így nem igazán fogja zavarni a felhasználót használat közben
  • Kopásálló PTFE / Teflon talpak, a csúszással sem igazán lesznek problémák

Kínában már 5000 forint alatt hozzájuthat az ember, de pár ezressel többért is kiváló vetélytárs lenne a sokkal rosszabb szenzorokkal ellátott hazai felhozatalnak. Reméljük nem sokáig marad Kína exkluzív a termék, jót tenne a szegmensnek, ha újabb gyártó versengene a felhasználók kegyeiért. Minden lehetőség adott a Xiaomi előtt, hiszen papíron egy teljesen korrekt egeret sikerült lerakniuk az asztalra.

https://leet.hu/akcioeso/

×