Aktív közöség ügyködik a 2013-as játékon.

A Grand Theft Auto V idén már 9 éves lesz, hiszen első kiadása 2013 szeptemberében jelent meg. Ezt követte egy évvel később az akkori next-gen változat Xbox One és PS4 konzolokra, míg a PC-s megjelenésre egészen 2015 áprilisáig kellett várnunk. A játékosok már hosszú évek óta várják a következő rész bejelentését, manapság pedig több pletyka is 2024-es megjelenéssel kalkulál. Rengetegen kritizálják a játékot az elavult grafikája miatt, pedig a lelkes modder közösség a mai napig szolgáltatja a jobbnál jobb kiegészítőket.

8K, Raytracing és ultra realisztikus grafika sem elképzelhetetlen már!

 

A Digital Dreams csatorna gyakorlatilag az ilyen jellegű felújítások bemutatásának melegágya lett. Láthattunk már tőlük 500 modot felmutató Skyrim vagy 50 moddal operáló Witch 3 videókat is. A fenti videóban ezúttal a GTA V került terítékre, natív 8K felbontásban. A megjelenítésért ismét egy RTX 3090 felel, bár ekkora részletességnél már az a kártya is megizzad. Néhány képkockánál az ember azt is hiheti, hogy filmet néz, annyira élethűen jelennek meg az egyes modellek és textúrák.

Öröm látni, hogy a közösség 2022-ben is aktív ilyen „régi” játéknál is, szinte új életet sikerült lehelni a játékba a sok modnak és extra funkciónak hála.

https://leet.hu/akcioeso/

×