A Riot egyik fejlesztője elárulta, hogy a League of Legends-ben az általános sebzést csökkentő frissítésen dolgoznak.

A Power Creep az elmúlt években népszerű vitatéma volt a League of Legends közösségében. A játékosok úgy vélik, hogy a játék sebzése túl magas, és túl sok one-shot lehetőséget biztosít az egész játékban.

A 11. szezonban a Riot elismerte a Power Creep problémákat, de azt is, hogy nem fog egyhamar frissítés érkezni.

Tegnap írtunk róla, hogy Nemesis is nyilatkozott a Power Creep problémákról. Szinte nekiment a fejlesztőknek, hogy a régi szezonokhoz képest mennyi sebzés van a játékban.

Így nemsokra rá egy fejlesztő nemrégiben tett megjegyzése elárulta, hogy a 12. szezonban frissítésre készülnek a sebzés problémáinak kijavítására.

„Aktívan dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a megfelelő változatot az általános sebzés csökkentésére a játékban” – mondta a fejlesztő. „Reméljük, hogy ha lehetséges, még a szezon alatt eszközölni tudjuk ezeket a változtatásokat. Jelenleg nem tudok további információkat adni azon kívül, hogy dolgozunk rajta.

„Reméljük, hogy sikerül kiadni a változtatásokat, amikor készen állnak, és akár hajlandóak vagyunk a szezon közben is kiadni, ahelyett, hogy az előszezonig kellene várni…”

A játékosok örömmel hallották, hogy a Riot dolgozik a Power Creep megoldáson: „Nagyon izgatottan hallottam, hogy ez még ebben a szezonban megtörténhet. Ez egy nagyszerű potenciális változás, de nem szeretnék még egy évet várni, amikor úgy érzem, hogy ez már évek óta észrevehető” – mondta az egyikük.

Láttad már a Yuumi playert aki törött ujjakkal játszott?

Yuumi annyira egyszerű, hogy törött ujjakkal is játszható

https://leet.hu/akcioeso/

×